Lajme

UEFA dënon Prishtinën

UEFA dënon Prishtinën

4.000 euro për fishekzjarrët kundër Europës

Prishtinë, 23 korrik 2018 - Prishtina ka mbyllur aktivitetet e saj në Evropë për edicionin 2018. Ndërsa vazhdojnë vendimet rigoroze të UEFA-s kundër Prishtinës. Klubi është dënuar me 4.000 euro për fishekzjarrët e ndezura dhe të hedhura në ndeshjen e raundit preliminar në Mitrovicë kundër Europa të Gjibraltarit.

Ndërsa edhe në edicionin e kaluar kundër Norrkoping Prishtina ishte dënuar me 3.000 euro për të njëjtën vepër.