Lajme

UEFA i ndan skuadrat në dy grupe

UEFA i ndan skuadrat në dy grupe

Prishtinës i ngushtohet kundërshtarët në katër skuadra, kurse me këto skuadra mund të ndeshet edhe Gjilani, sikurse edhe Zeta dhe Iskra, të dyja këto nga Mali i Zi

Lincoln Red Imps Gib (5.250)
FC Santa Coloma And (4.500)
Tre Penne Sma (2.250)
UE Engordany And (2.000)