Lajme

UEL: Caktohen fanellat për ndeshje

UEL: Caktohen fanellat për ndeshje

Dy skuadrat luajnë me fanellat tradicionale

Gjibraltar, 28 qershor 2018 - Sot në mbledhjen e mbajtur para ndeshjes ndërmjet dy skuadrave dhe gjyqtarëve të udhëhequr nga delegati i ndeshjes, finlandezi Peter Lundstrom, janë caktuar fanellat dhe të cilat janë ato tradicionale për dy skuadrat. Vendasit luajnë gjelbër e zi, ndërsa Prishtina si gjithmonë kaltër e bardh.

Ndeshjen do ta drejtojnë gjyqtarët nga Portugalia, Capela Santos kryesor, me dy ndihmësit Moniz Cordeiro e Ribeiro Ferreira, gjyqtar i katërt Nobre Carvalho.

Ndeshja nis në ora 18:00 ndërsa e transmeton vetëm skuadra vendase Europa FC në facebook-un e tyre zyrtar: https://www.facebook.com/europafcgib/photos/a.644285445638879.1073741827.617910134943077/1721869347880478/?type=3&theater

Përbërja e Prishtinës zyrtarisht do të caktohet pas drekës së lojës në ora 13:30, kurse në stadium mbërrin pak pas orës 16:00.