Lajme

Zyrtare: Mentor Mazrekaj e Labinot Ibrahimi rikthehen në Prishtinë nga Partizani i Tiranës

Zyrtare: Mentor Mazrekaj e Labinot Ibrahimi rikthehen në Prishtinë nga Partizani i Tiranës

Zyrtare: Mentor Mazrekaj e Labinot Ibrahimi rikthehen në Prishtinë nga Partizani i Tiranës

Marrëveshja është arritur ndërmjet dy presidentve të Pristinës dhe Partizanit, Remzi Ejupi dhe Gazmend Demi në një darkë të përbashkët e po ashtu edhe me pëlqimin e vetë futbollistëve.
Më gjerësisht nesër.