Shkolla e futbollit

Armend Dallku (U19)

Armend Dallku (U19)

I lindur më 16.06.1983 në Vushtrri.

Armend Dallku, ish-kapiteni i skuadrës dhe ish-futbollisti i Kombëtares me karrierë brilante ndërkombëtare,

Paraqitjet me FC PRISHTINA: 151 ndeshje - 10 gola

2002/03: 30 NDESHJE
2003/04: 17 NDESHJE (1 GOL)
2016/17: 34 NDESHJE (1 GOL - 4 ASISTIME)
2017/18: 33 NDESHJE (4 GOLA - 3 ASISTIME)
2018/19: 37 NDESHJE (4 GOLA - 1 ASISTIM)