Shkolla e futbollit

Artan Luzi

Artan Luzi

I lindur më 03/03/1971 në Tiranë

Artan Luzi, ish-futbollist i Tiranës, ka udhëhequr në kategori të reja të “Benevento Calcio”, si trajner U19 dhe trajner i dytë i “Campo Baso Calcio” në Seria “C” si dhe ka punuar si drejtor teknik në shkolla të futbollit në Itali. Po ashtu është ndihmëstrajner i parëdhe përgatitës atletik në ekipin e parë të FC Prishtina nga viti 2018. 

- Në Bienieiveno 2011-12
- Campobasso 2012-13

- FC Prishtina 2018 -