Shkolla e futbollit

Debatik Curri (Ndihmëstrajner)

Debatik Curri (Ndihmëstrajner)

I lindur më 28.12.1983 në Prishtinë


Debatik Curri, ish-futbollisti i Prishtinës, Kombëtares dhe anëtar i shumë klubeve ndërkombëtare – trajner në ekipin e parë dhe në Shkollën e futbollit, FC Prishtina.