Shkolla e futbollit

Kushtrim Sopa (Koordinator)

Kushtrim Sopa (Koordinator)

I lindur më 22.08.1989 në Prishtinë

– Koordinator i Shkollës së futbollit FC Prishtina

Ekonomist i diplomuar (2011, Universiteti i Prishtinës).

Në SH.F. “Prishtina” nga viti 2017.
Në KB Prishtina nga viti 2009-2012, sekretar i klubit
Në 2 Korrik nga viti 2014-2015, sekretar i klubit
Në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, nga viti 2016 – 2017 bashkëpunëtor profesional në Departamentin e Sportit.
Këshilltar në Kuvendin Komunal të Prishtinës nga viti 2017.
Ish-gazetar i portalit Indeksonline.