Shkolla e futbollit

Suad Keçi (U15)

Suad Keçi (U15)

I lindur më 05.12.1971 në Prishtinë

Suad Keçi, ish-futbollist dhe ish-kryetrajner i FC Prishtina – trajner i U13.