Skuadra

Rilind Gerbeshi U19

Mbrojtës i majtë

Kombësia :Shqiptar/Kosovar
Datëlindja :07.10.1999
Gjatësia :178 CM.
Pesha :

Rilind Gerbeshi U19

Rilind Gërbeshi ka lindur në Prishtinë. Futbollist i Shkollës së futbollit FC Prishtina. Vije nga kadetët (U-17) dhe luan me këmbë të majtë.