Rastet & Golat të ndeshjes së fundit

Historia

Futbolli në Kosovë ka filluar të luhet dhe zhvillohet që në vitin 1919, pak kohë pasi kishte përfunduar Lufta e Parë Botërore. Shumë ushtarë e oficerë të demobilizuar si dhe studentë që studionin në Universitetet e Francës, Zvicrës, Italisë, Austrisë, Anglisë, Bukureshtit, Budapestit e gjetiu, nisën të ktheheshin në vendet e tyre. Kështu, një student i Kolegjit Samerslen të Grenoblit (Francë) e solli topin e parë të futbollit në Prishtinë në vitin 1919. Këtë dhuratë ai e kishte nga një mjek prej nga vinte.

Lojtarët

350 +

Total Matches

25 +

TOTAL TRAINERS

95 +

TOTAL PLAYERS

26 +

TOTAL AWARDS

Historia e shkruar