FC Prishtina me pikëllim të thellë mori lajmin për ndarjen nga jeta të gazetarit Milaim Krasniqi në moshën 53-vjeçare.

Milaimi sot na la vetëm fizikisht pasi zëri i tij kumbues do të kujtohet gjithmonë nga tifozët e sportit e në veçanti futbollit.

Krasniqi nisi me radio transmetime në Radion Kosova e Lirë, vazhdoi në Radio Rilindja e më pas në Radio Kosova, aty ku punoi deri në ditët e fundit të jetës së tij.

Për më shumë se tri dekada ishte pjesë e çdo suksesi të klubeve tona, por edhe i Përfaqësueses së Kosovës.

FC Prishtina i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Krasniqi, kolegëve e miqve të tij dhe tërë komunitetit sportiv.

Pusho në paqe mjeshtër…

Milaim Krasniqi
prishtina
December 16, 2022